Zomerbloemenevent 2015

Zomerbloemenevent 2015

Tijdens deze avond vindt o.l.v. Rob Veenman (WOS) een rondetafelgesprek plaats onder de titel: ‘De Zomerbloemenwereld draait door!’. Het thema van de 30e Nationale Zomerbloemententoonstelling ‘Meesterwerk’ en klantgerichtheid zijn hierbij leidraad!

Verder vindt op deze avond de prijsuitreiking van de NZBT-keuring plaats en daaraan gekoppeld de uitreiking van de Meesterteler Award, een nieuwe prijs voor het kwalitatief beste product uit de tentoonstelling. Per productgroep krijgt de teler met het hoogste cijfer een prijs; aan een aantal prijzen van deze productgroepen hebben een zestal handelaren inmiddels hun naam verbonden. Nieuw is ook de VGB Award van de Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten, die bestemd is voor het meest onderscheidende product uit de tentoonstelling!

Indien u, als belanghebbende, bij het Zomerbloemen Event aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@nzbt.nl o.v.v. Zomerbloemen Event. In verband met het event sluit de tentoonstelling om 18.30 uur de deuren voor het publiek.

De tentoonstelling vindt ook dit jaar aan het einde van de schoolvakanties plaats van donderdag 20 augustus tot en met zondag 23 augustus 2015. Een terugblik op vorige tentoonstellingen en actuele informatie, zoals openingstijden vindt u op www.nzbt.nl.

1Zomerbloemen 2014 020