Schiet een ‘meesterlijk’ kiekje en stuur hem op!

Schiet een ‘meesterlijk’ kiekje en stuur hem op!

Deelname
U kunt uw digitale foto in jpg-bestand (één per persoon), onder vermelding van ‘fotowedstrijd Nationale Zomerbloemententoonstelling 2015’, tot 7 september sturen naar info@nzbt.nl. Per post, geprint op fotopapier (afmeting 13×18 cm), is ook mogelijk; dan graag naar Nationale Zomerbloemententoonstelling Baljuw 46, 2671 HM Naaldwijk.
Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer achter op de geprinte foto te zetten.
De ingezonden foto’s blijven in het bezit van de organisatie en uitsluiting van deelname zonder opgaaf van reden, is mogelijk. Een jury zal inzendingen, die voldoen aan de voorwaarden, beoordelen en de winnaars bepalen. Prijswinnaars ontvangen bericht en over de uitslag kunt u niet corresponderen.

Reglementen
De inzender van de foto draagt alle gebruiksrechten over aan de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling. Hiermee geeft de inzender toestemming om de foto op de website van nzbt.nl en/of in andere publicaties te plaatsen. Derden hebben niet het recht om foto’s van deze wedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. De Stichting aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling vindt plaats van donderdag 20 augustus t/m zondag 23 augustus 2015. Klik hier voor meer en actuele informatie, zoals de openingstijden.