Kunst

Kunsthuis18

Ook in 2019 heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 weer vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. Verrassend waren de spannende combinaties van kunst en bloemwerk binnen het thema ‘Nazomeren’ en het was volop genieten van alles, wat de betrokken beeldend kunstenaars het publiek met deze expositie mee wilden geven!

Kunsthuis18 maakt deel uit van Stichting Beeldende Kunst Westland en biedt een spraakmakend podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland en is te vinden in de Kunstgarage op Zuideinde 6 in Naaldwijk. Tijdens de openingsuren van de  Nationale Zomerbloemententoonstelling gelden voor Kunsthuis18 aangepaste openingstijden! Meer informatie: www.kunsthuis18.nl.

  

De deelnemende kunstenaars waren: Astrid Smalheer, www.underconstruction.name / astridthuis@hotmail.com;  Marlies Bol,  Marliesbol@kabelfoon.nl; Bianca Tiegelaar van Bieklien, info@Bieklien.nl en Kimberly Duyvesteijn, F Kimberly RachelArt.

 

Kunsthuis18

Ook dit jaar heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. Laat u daarom verrassen door de spannende combinaties van kunst en bloemwerk binnen het thema ‘Nazomeren’ en geniet van alles, wat zij én de betrokken beeldend kunstenaars u willen meegeven met deze expositie! Kunsthuis18 maakt deel uit van Stichting Beeldende Kunst Westland en biedt een spraakmakend podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland en is te vinden op Zuideinde 6 in Naaldwijk. Tijdens de openingsuren van de  Nationale Zomerbloemententoonstelling gelden voor Kunsthuis18 aangepaste openingstijden! Meer informatie: www.kunsthuis18.nl.

  

De deelnemende kunstenaars zijn: Astrid Smalheer, Marlies Bol, Bianca Tiegelaar en  Kimberly Duyvesteijn.