Kunst in de maak voor 34e editie!

Kunst in de maak voor 34e editie!

Kunst in de maak voor 34e editie Nationale Zomerbloemententoonstelling in Oude Kerk Naaldwijk

Naaldwijk – Tijdens de 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling van 12 – 15 september a.s. in de Oude Kerk in Naaldwijk kunnen bezoekers weer genieten van combinatie van zomerbloemen met kunst en muziek. Vanzelfsprekend zal het thema ‘Nazomeren’ in beide disciplines terug te vinden zijn.

 

Ook dit jaar heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. De uitgekozen kunstwerken zijn van de hand van: Astrid Smalheer, Marlies Bol, Bianca Tiegelaar en Kimberly Duyvesteijn. Verder zijn vrijwilligers bezig met het maken van objecten voor in de tentoonstelling en hebben vrijwilligers van Kunsthuis18 een prachtig zandkasteel gemaakt om het ontwerp kracht bij te zetten.

 

Het thema ‘Nazomeren’ is ook terug te vinden in de uitvoering van de muziek door de ruim 70 muzikanten. De organisatie van de muziekuitvoeringen is in handen van de Stichting Kunst en Cultuur Westland. Het muziekrooster is op de site en in de kerk te vinden.