Kunst en Muziek in symbiose met zomerbloemen

Kunst en Muziek in symbiose met zomerbloemen

Piet Smal 1aOok dit jaar heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. De uitgekozen kunstwerken zijn van de hand van beeldend kunstenaars: Piet Smal, Martien Groen en Lucie van der Plas; keramiste Catherine Pineau en fotograaf/beeldmaker Vivian Ammerlaan.
Marja Ouwerling, Marianne Batist en Bianca van de Kaaij zorgen voor toepasselijke decoraties in de linker koorkamer van de Oude Kerk. Meer informatie onder het kopje:  http://nzbt.nl/kunst-2016/

Tijdens de openingsuren van de tentoonstelling gelden voor Kunsthuis18 andere openingstijden! Meer informatie: www.kunsthuis18.nl.

Het thema ‘Hollands Glorie’ zal terug te vinden zijn in de vorm van muziek van Nederlandse componisten, unieke composities of bewerkingen. Het grote orgel in de kerk, een meesterwerk van de Utrechtse orgelbouwer Wander Beekes uit 1830 en het grootste orgel dat hij gebouwd heeft, is ook tijdens een aantal optredens te horen. Deze muziekuitvoeringen zijn georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Westland. Het muziekrooster is onder het kopje: http://nzbt.nl/muziekrooster-2016/te vinden.