Fotowedstrijd 2019

Fotowedstrijd 2019 ‘Nazomeren’

Met de jaarlijkse fotowedstrijd daagt de organisatie amateurfotografen uit om de sfeer van de tentoonstelling op de gevoelige plaat vast te leggen.

Het thema is: ‘Nazomeren’. De bedoeling is om een foto te maken van een situatie, waarin het thema in de breedste zin van het woord tot uiting komt.  U kunt deze foto in de Oude Kerk of in de kerktuin nemen. Laat u inspireren door de bloemen en de mensen, het gebouw of de buitenruimte: maak een mooi plaatje van de verwijzingen naar het thema, die u in en om de Oude Kerk aantreft.

Voorwaarden wedstrijd 2019

  1. U kunt als deelnemer aan de fotowedstrijd slechts één door u zelf gemaakte foto insturen tot 23 september 2019.
  2. Mail uw foto onder vermelding van ‘Fotowedstrijd Nationale Zomerbloemententoonstelling 2019’ (als jpg-bestand) naar tinekevdberg@caiway.net.
    Vermeldt in deze e-mail uw naam, adres en telefoonnummer.
  3. De ingezonden foto’s blijven eigendom van de organisatie. Uitsluiting van deelname, zonder opgaaf van reden, is mogelijk.
  4. Een jury zal inzendingen, die voldoen aan de voorwaarden, beoordelen en de winnaars bepalen. Prijswinnaars ontvangen bericht en over de uitslag kunt u niet corresponderen.
  5. De inzender van een foto draagt alle gebruiksrechten over aan de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling en geeft tegelijkertijd toestemming om een foto op de website van de tentoonstelling en/of in andere publicaties te plaatsen.
  6. Derden hebben niet het recht om foto’s van deze wedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken.
  7. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. De stichting aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.