Event

Invulling 2018

Het Nationale Zomerbloemen Event was in 2017 in een ander jasje gestoken en vond plaats in Westland Theater De Naald in Naaldwijk. Het Event viel samen met de jaarlijkse productbijeenkomst Seizoensbloemenvan de Royal FloraHolland Productcommissies zomerbloemen, bolbloemenassortiment en snij-, bes- en trekheesters. Ook in 2018 zal dit het geval zijn!

Tijdens het Event  vindt tevens de uitreiking van de prijzen van de NZBT-keuring plaats, de Meesterteler Award, alsmede de VGB-Award en de Mijn Bloemist Award (VBW).

Vakgenoten zijn van harte welkom in het Westland Theater de Naald in Naaldwijk en hebben via Royal Floral Holland een uitnodiging ontvangen, evenals relaties en sponsors van de tentoonstelling. Laat u inspireren en informeren. Er is tijdens het Event volop gelegenheid om relaties te ontmoeten en te netwerken. De combinatie met een afsluitende informel borrel in de Oude Kerk maakt het geheel tot een waardevolle gebeurtenis.

Nog niet aangemeld, dan kunt u van deze link gebruik maken: https://www.royalfloraholland.com/nl/nieuws-2018/week-33/bezoek-het-seasonal-flower-event