Digitale registratie keuring van start

Digitale registratie keuring van start

Wilt u ook meedoen aan de keuring van de Nationale Zomerbloemententoonstelling?

Dan kunt u dit jaar digitaal registreren.

Het NZBT-bestuur heeft ervoor gekozen om over te gaan naar een gebruiksvriendelijk registratieplatform, waarop deelnemers aan de NZBT-keuring, die meedingen naar de NZBT-prijzen en de Meesterteler Award zelf hun producten voor de keuring kunnen aanmelden. Tot dit jaar vond registratie van de te keuren producten veelal via de telefoon of e-mail plaats. Alle geregistreerde deelnemers uit 2017 krijgen nu per e-mail een verzoek tot registratie toegestuurd.
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
De registratie van de producten op dit digitale platform vindt plaats vanaf twee weken voor de tentoonstelling. Op het platform kunnen deelnemers met een wachtwoord inloggen en hun producten registreren. Registreren kan tot een halve dag voor de daadwerkelijke inname van de producten op de veiling.

Voor deelnemers uit 2017 en iedereen die vorig jaar benaderd is om mee te doen

Alle deelnemers aan de NZBT-keuring 2017, maar ook iedereen die vorig jaar benaderd is om mee te doen, zullen twee weken voor de keuring, bij opening van de registratie, een e-mail toegestuurd krijgen. In deze e-mail zal een link staan om een wachtwoord in te stellen voor een persoonlijk account met daarin alle bij ons bekende contactgegevens. Daarna kunnen deelnemers direct aan de registratie beginnen.

Voor nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden voor de NZBT-keuring 2018 via keuring@nzbt.nl.

U bent van harte uitgenodigd om aan de grootste keuring van zomerbloemen in Nederland mee te doen.

Vragen over de keuring: stuur dan een mail naar keuring@nzbt.nl.