Bloemschikamateurs opgelet!!

Bloemschikamateurs opgelet!!

Zoals in afgelopen jaren is er tijdens de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk van 7 – 10 september, weer ruimte voor de creativiteit van amateurbloemschikkers, individueel of met een groep. Wilt u ook een eigen bijdrage leveren aan de tentoonstelling, dan is er op zaterdag 1 juli om 10.00 uur een informatiebijeenkomst over de opdracht; locatie: Zuidkoop Natural Projects, Zijtwende 52, 2678 LJ De Lier.

 

De ondergrond van het werkstuk van deze editie bestaat uit een paar groene laarzen, maat 47. Het arrangement komt op een plateau van 50 x 50 cm op een sokkel van 75 cm hoog en kan een uitwerking van het thema van de tentoonstelling ‘Erfgoed’ zijn.

De basis, minimaal 50 % visueel beeld, moet bestaan uit groen- en bloemmaterialen, ook groente is toegestaan. De voorkeur gaat uit naar het gebruik van zomerbloemen.

Er is plaats voor 18 werkstukken; 10 op een plaats met achterwand en 8 werken vrijstaand. Deze krijgen een plaats onder het orgel. Er is een kleine bijdrage voor te maken onkosten beschikbaar.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u de uitdaging aan gaan? Meldt u zich dan aan bij Thea van der Knaap via e-mail: keesthea@caiway.nl of telefonisch: 06- 1819 1134. U kunt bij Thea ook met uw vragen terecht en ontvangt na aanmelding de benodigde informatie.

Uw aanwezigheid bij de bijeenkomst op 1 juli stelt de organisatie op prijs, maar is niet verplicht; laat wel even weten, dat u komt. U kunt de laarzen en het plateau dan direct meenemen!