Bloemenstand voor studenten Bloem & Design

Bloemenstand voor studenten Bloem & Design

Eigen bloemenstand voor studenten ‘Bloem & Design’ tijdens Nationale Zomerbloemententoonstelling

Inkoop en verkoop, saai papierwerk en mooi bloemwerk, de druk om te presteren en samen te werken, maar vooral de liefde voor het vak en mensen blijer maken met bloemen! Allemaal facetten van een succesvolle onderneming. In een vierdaagse ‘mini-onderneming’ gaan de studenten Bloem & Design van MBO Westland zich voorbereiden op hun toekomstige loopbaan.
Tijdens de 32e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling kunnen de tweedejaars studenten laten zien wat zij waard zijn. Zij verkopen en maken daar ter plaatse boeketten en ander bloemwerk. Alles wordt natuurlijk gemaakt met zomerbloemen én gladiolen, de themabloem van dit jaar. Studenten zijn inmiddels druk met de voorbereidingen en tijdens de praktijklessen worden diverse boeketten geoefend.

Nieuwsgierig naar de kunsten van de huidige en volgende generatie bloemisten? Kom dan naar de Nationale Zomerbloemententoonstelling en geniet van de unieke tentoonstelling. Neemt u dan ook even een kijkje in de (zelfontworpen) bloemenstand. De studenten demonstreren graag hun bloemsierkunsten en u kunt er een prachtig boeket kopen. Voor bezoekers van de tentoonstelling een unieke mogelijkheid om een stukje bloemsierkunst mee naar huis te nemen.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling wordt van 7 tot en met 10 september a.s. gehouden in de Oude Kerk van Naaldwijk. De toegang is gratis. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Nationale Zomerbloemententoonstelling (http://nzbt.nl/).