Lustrum voor Zomerbloemen Event

Lustrum voor Zomerbloemen Event

ZBE2015 100.1Ter gelegenheid van de 31e editie organiseert de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling in samenwerking met LTO, VGB, VBW, PurE seasonal flowers en FloraHolland voor de vijfde maal op rij het Zomerbloemen Event, gesponsord door Stimuflori. Het doel van het event, een ‘Meet & Greet’ voor iedereen uit het vak, is om de communicatie en samenwerking in de afzetketen van zomerbloemen te verbeteren. Deze avond is tevens het officiële startsein van de tentoonstelling.

Wat is voor groothandelaar en bloemist een onderscheidend product en waarom zijn die belangrijk? Wat heeft de winnaar van de meester teler Award met zijn erkenning gedaan?
Belangrijke vragen waar de organisatie graag bij stil staat deze avond tijdens de uitreiking van de prijzen van NZBT-keuring, de VGB Award, de Meesterteler Award en de nieuwe Mijn Bloemist Award van de VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers). De presentatie is in handen van Rob Veenman(WOS).

De Meesterteler Award is een, sinds 2015, ingevoerde prijs voor het kwalitatief beste product uit de tentoonstelling d.w.z. het product met de hoogste score van alle productgroepen. Per productgroep krijgt de teler met het hoogste cijfer ook een prijs; aan een aantal prijzen van deze productgroepen hebben een zestal handelaren inmiddels hun naam verbonden. De VGB Award van de Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten is, even als de nieuwe ‘Mijn Bloemist Award’, bestemd voor het meest onderscheidende product uit de tentoonstelling!

Indien u, als belanghebbende, bij het Zomerbloemen Event aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@nzbt.nl o.v.v. Zomerbloemen Event.